Produkter

HUD & KROPPSPLEIE

PRODUKTER


Produktene vi bruker i våre behandlinger, er fra Creative Nail Design, og selges også i salongen.

 

Alt fra gode og velduftene såper og kremmer, til solaroil, neglefiler, neglelakk og dekor i riktig farge for deg!

bareMinerals er en komplett makeup-serie basert på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet.

 

De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.

På samme måte som vår prisbelønte bareMinerals SPF 15 Foundation revolusjonerte makeup, er vår banebrytende hudpleieserie neste naturlige steg for å gi deg vakker hud med et friskt utseende, uansett tid på døgnet.

 

Vi tror på mineralenes hudforbedrende kraft. Det er derfor hvert produkt i serien inneholder vårt egenutviklede ActiveSoil Complex som minimerer store porer, øker gløden i huden og stimulerer cellefornyelsen. Med disse fantastiske egenskapene vil du oppleve at huden din har det bra.

 

Maria åkerberg Deepskin Organics er produkter som bygger på organiske råvarer, og som gir deg de aller beste kvalitetsprodukter. Maria Åkerberg arbeider med naturlige råvarer, kaldpressede, vegetabilske, og eteriske oljer.

Biolines produkter er innovative og moderne med aktive produkter for alle hudtyper og med det beste fra naturen og det siste nye innen vitenskap.

 

Hver produkt er unikt med høy konsentrasjon av aktive ingrendienser for å oppnå best resultat. De er sikker i bruk, effektive og inneholder bare naturelig dufter og fargeemner.

Negldesign Stjørdal 

Mail: negldesignstjordal@gmail.com                  Adresse: Søndre gata 1, 7500 Stjørdal - Tlf: 48 34 65 50