Negldesign Stjørdal FORSIDE | BEHANDLINGER OG PRISER | PRODUKTER| OM OSS  
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Behandlinger

  Klikk deg videre på hver behandling for prisoversikt
       
   

Vi tilbyr manikyr, massasje, dekor og lakkering.

       
   

Ønsker du lakkering og dekorering av negler, gjør vi alt fra enkel lakkering, 3D-dekor, krystallsteiner, piercingringer og anheng. Vi utfører også brudedekorering.

       
   

Vi tilbyr både akryl støpenegler med pulver og væske, og gelenegler med Brisa UV Gel.

       
   
Vi tilbyr pedikyr, massasje, dekor, lakkering og permanent fransk manikyr med gelè.
       
  UTEN ET HÅR   Fjerning av uønsket hårvekst med varm voks.
       
  FOR ØYET   Vi tilbyr farging og forming av bryn og vipper, og vippeextensions.
       
  ANSIKTSBEHANDLING   Ansiktsbehandlingene er tilpasset den enkeltes hudtype. I alle ansiktsbehandlingene inngår det rens, peeling, hudanalyse og massasje (unntatt Acnehud). Avsluttes med serum, dag- og øyekrem.
       
  KROPPSBEHANDLING   Vi tilbyr behandlinger for rygg og nakke, i tillegg til klassisk massasje for hele kroppen.
       
  GAVEKORT   Til noen som fortjener det..!
       

___________________________________________________________________________________________________
Søndregate 1| 7500 Stjørdal | 48 34 65 50 | negldesignstjordal@gmail.com