Negldesign Stjørdal FORSIDE | BEHANDLINGER OG PRISER | PRODUKTER| OM OSS  
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingene er tilpasset den enkeltes hudtype. I alle ansiktsbehandlingene inngår det rens, peeling, hud analyse, massasje (unntatt Acnehud). Avsluttes med serum, dag og øyekrem.

Til hjemmeprodukter selger vi produkter fra det anerkjente franske merke Algotherm som har over 40 års erfaring. Algotherm er marinebaserte produkter som inneholder ”havets kraft” i form av alger og sjøvann.

 Elixir Cosmeceuticals er Norges mest komplette og innovative kremserie mot hudproblemer og hudaldring. Alle produktene inneholder aktive virkestoffer med vitenskapelig dokumentert effekt. Kremserien er basert på aktive hudprogrammer og virkningsfulle enkeltprodukter.

 

  Lunsjbehandling - rens, peeling, ampulle, massasje. 30 min 400,-
Gir huden masse mineraler og vitaminer.
       
  Klassisk hudpleie - rens, peeling, ampulle, maske. 60 min 690,-
Maske etter hudtype.
       
  Dyprens m/utklemming - Behandling for akne og fet hud. 70 min 750,-
Matter huden og gir den ny glød og glans. Utklemming av kviser og hudormer.
    Under 20 år 500,-
       
  Kjemisk peeling    

Sterk, men trygg kjemisk peeling for huden som er svært effektiv på grå og gusen hud, kviser, rynker, pigment flekker, store porer, solskader, aldersflekker, og tørr hud.

Dette er en fruktsyre kur som varer i 6 uker 1-2 ganger i året.
Du oppnår et bedre resultat hvis du er flink å bruke hjemmeprodukter.

   
1 gangspensling 40 min 650,-
Kur med 6 penslinger   3500,-
       

forrige | neste

___________________________________________________________________________________________________
Søndregate 1| 7500 Stjørdal | 48 34 65 50 | negldesignstjordal@gmail.com